Bel direct:  085 - 07 30 174

Reviews over onze Photobooth & Videogastenboek

Flitskast.nl
5.0
aangedreven door Facebook
Karin Huijsman
Karin Huijsman
2019-08-29T11:41:11+0000
Wat een feestje om een flitszuil op je feestje te hebben staan! Wij hebben er tijdens ons jubileum enorm veel plezier aan beleefd. Het gebruik wijst zichzelf en het was ook fijn dat hij tot de volgende dag mocht blijven staan👍
Marc Oonk
Marc Oonk
2019-08-26T20:19:16+0000
Flitskast, een hele goede prijs kwaliteit verhouding en uitstekende service! Echt een aanrader en zeker een toevoeging aan je feestje.
Joyce Westerink
Joyce Westerink
2019-08-24T13:45:37+0000
Gister was onze bruiloft. wat een toffe toevoeging was van de flitskast. Heel erg bedankt was super!
Alexia Nilas
Alexia Nilas
2019-07-15T11:48:52+0000
Bedrijfsfeest met Flitskast.nl was helemaal compleet. Service prima, goede website, makkelijk te bestellen. Je hoeft niets te doen, alles wordt voor je geregeld.
Saskia Kamsteeg-van't Veer
Saskia Kamsteeg-van't Veer
2019-07-10T06:33:29+0000
Flitskast mag niet ontbreken op je feest! Echt een gangmaker! Goede website, perfecte service. DOEN!
Marjanne Knoop
Marjanne Knoop
2019-06-25T22:01:30+0000
Goede service en echt een hele leuke toevoeging op een feestje of bruiloft! 🙂
Andy Schonewílle
Andy Schonewílle
2019-06-05T13:13:53+0000
Goede service en leuk idee op elk feest
Dana Kiks
Dana Kiks
2019-05-06T14:14:34+0000
Voor een Italiaans event heb ik een Flitskast ingehuurd. Werd super snel geregeld en functioneerde heel goed tijdens het feest. Ik had ook de video optie, wat echt een leuke toevoeging is voor elk event of bruiloft!
Cyriel Kortleven
Cyriel Kortleven
2019-04-30T10:59:48+0000
Flitskast ingehuurd voor ons feestweekend. Helemaal tevreden - zowel video als foto's gevraagd. Leek heel even iets mis te gaan dat we enkel foto's kregen maar ze hebben het onmiddellijk nagecheckt en ze hebben heel snel de video's ook kunnen opsporen. Dus heel tevreden en goede service. Aanrader.
Jeanette Wienk
Jeanette Wienk
2019-01-31T09:57:43+0000
het was geweldig! Zoveel leuke reactie mogen ontvangen, niet alleen voor de feestavond maar vooral ook voor de flitskast. Aanbeveling voor elk feestje
Stefanie van Bree
Stefanie van Bree
2019-01-29T08:44:31+0000
Goede service en nette prijs. Heel simpel in gebruik, mooie afdrukken en achteraf krijg je ook nog eens alle foto's digitaal. Zeker een aanrader
Jolanda Van Berge Henegouwen
Jolanda Van Berge Henegouwen
2019-01-15T10:12:29+0000
Door flitskast was me 50ste verjaardag de kers op de taart wat hebben we gegild ben benieuwd wat er allemaal op de USB stick staat 🤣🤣
Iann Bar
Iann Bar
2018-11-21T12:02:36+0000
Goede service en duidelijk en heldere communicatie! Simpel in gebruik ... hele leuke aanvulling voor onze feestavond ... bedankt brandweer Schiphol
Sandra de Kok-Lobker
Sandra de Kok-Lobker
2018-10-15T19:53:56+0000
Super leuk! Van het weekend feestje van mijn man gevierd. Hij werd 40. Hilarische foto’s gemaakt. Super simpele bediening en geweldig resultaat! Echte en aanrader!
Franciska Lely
Franciska Lely
2018-10-13T15:28:26+0000
Super leuke toevoeging voor elke gelegenheid! Alle gasten op onze bruiloft hebben er vaak gebruik van gemaakt. Leuk ontwerp en ze installeren hem ook zelf. Hartstikke leuk dat je achteraf ook een stick krijgt waar alle foto’s opstaan ��.
Reza Basiri
Reza Basiri
2018-08-07T21:18:56+0000
Beste Flitskast, Jullie zijn ongelofelijk klantvriendelijk! Jullie stralen meer dan vertrouwen uit en doen alles met een lach! Jullie flitskast deed het perfect, iedereen (jong en oud) kon er makkelijk mee overweg en beide rollen + inkt was op! Zeker geslaagd!!! Fijn dat jullie later (23.00 uur) nog de rol wilde vervangen!! Ik raad jullie zeker aan, men doet zich zelf tekort als ze niet voor jullie kiezen! Enorm bedankt voor alles, jullie hebben een top team/ bedrijf!!! Tot de volgende event ☺️🎉!
Maxime Kriek
Maxime Kriek
2018-08-01T10:02:37+0000
De Flitskast op een (dans) evenement met 1500 jongeren! Wat was iedereen fan van de flitskast! Bedankjes, Yells, Dansacts, Shoutouts alles kwam terug bij het bekijken van onze USB. Snelle service, hoge kwaliteit foto's en filmpjes. Zeker een toevoeging voor je evenement & wij boeken hem volgend jaar zeker weer!
Hila Leupen - Turabaz
Hila Leupen - Turabaz
2018-07-30T12:04:41+0000
Wat nou selfies met je mobiel? Daar hebben we Flitskast voor. Vanuit Ordina hebben wij inmiddels al een paar keer met Flitskast samengewerkt en dat bevalt ons ontzettend goed. Wij raden ze absoluut aan!
Michel Den Haan
Michel Den Haan
2018-07-11T06:59:48+0000
Dit is écht een mooie en leuke toevoeging op je feest. Ziet er mooi uit (Mét gave Elvis microfoon) en is zeer gebruiksvriendelijk. En dan natuurlijk na afloop de filmpjes bekijken, lekker nagenieten! ��
Nicole van Dorsselaer - Spapen
Nicole van Dorsselaer - Spapen
2018-07-04T10:31:47+0000
Ik raad de Flitskast zeker aan! Het is én voor je gasten én voor jezelf een leuk aandenken aan de dag, ook omdat je de foto-achtergrond in je eigen stijl, zoals bij ons in de stijl van de uitnodiging voor de bruiloft, kan ontwerpen. Na afloop krijg je alle foto's ook op USB aangeleverd. Op de communicatie/prijs/levering etc. valt niets aan te merken, een aanrader!
Emmy Rijnsburger
Emmy Rijnsburger
2018-06-01T07:24:58+0000
Zeer goede service. Geweldig originele uitbreiding van je feest. Wij hadden zowel de foto als video optie. De foto’s zijn geweldig voor iedereen, en de video boodschappen zijn mn na het feest geweldig ( zodat je iedere keer het feest nog een beetje kan terug beleven)
Marloes Clement
Marloes Clement
2018-05-27T07:01:54+0000
De flitskast is een enorme topper op onze bruiloft geweest! Door alle geweldige foto's konden we nog lang genieten. Flitskast ontwerpt de lay-out van de foto's en dat is ook een enorme service! Aanrader!
Joëlle Zonjee
Joëlle Zonjee
2018-05-07T14:10:08+0000
Mary Wiedijk
Mary Wiedijk
2018-01-29T11:39:59+0000
Ik kan iedereen die iets te vieren heeft een Flitskast aanraden, wat een Grandioze manier om je feest te laten beleven en vanaf andere kanten te beleven 😀 Voor de prijs hoef je het niet te laten, en de service is geweldig en binnen één week konden wij alweer, door de superhandige USB stick aansluiten op de tv, genieten van een Geweldig Feest 😀 Dank je wel voor deze herinnering 😀
Hein Bosma
Hein Bosma
2018-01-04T14:35:39+0000
We hebben de flitskast neergezet bij ons nieuwjaarsfeest IJzersterk 2017 waar het echt een enorm grote hit was. Vooraf mee gepromoot waar gelijk al veel positieve respons op gegeven werd. Op het evenement zelf was de flitskast continu aan het draaien en stonden rijen bezoekers te wachten voor een plaatje. Na het evenement vele foto's (met het IJzersterk logo) op social media langs zien komen en alle gemaakte foto's via de mail mogen ontvangen waardoor we deze zelf nogmaals kunnen posten. Overall echt een enorme aanrader, niet alleen voor kleine maar dus ook voor grotere evenementen. Deze zal er de komende edities zeker weer te vinden zijn!!
Paul Kooij
Paul Kooij
2017-12-14T09:26:57+0000
We hebben de flitskast gebruikt om kerstboodschappen in te spreken voor iemand die werkt in Zuid Afrika. Het ophalen en terug brengen ging gemakkelijk en na een korte en gemakkelijke uitleg was direct duidelijk hoe we zelf de flitskast konden opbouwen aanzetten en opnemen. Ook het gebruik van de flitskast was heel gemakkelijk en we kregen veel leuke reacties op de uitstraling en de opzet van deze video booth! Sommige hadden wat moeite om hun boodschap korte te houden en in 20 seconde te moeten proppen, maar je start zo een nieuwe opname voor poging twee en je houdt er ook nog leuke bloopers aan over. Wellicht is er nog wat in te stellen om er 30 seconde van te maken of om de laatste video te verwijderen. In ieder geval was dit een gouden greep om video's op te nemen!
Lieneke Schakenraad
Lieneke Schakenraad
2017-09-29T15:27:31+0000
Tijdens de introweek voor nieuwe studenten in Tilburg heeft studentenvereniging Olof de hele week gebruik gemaakt van de Flitskast. Snelle levering en enorm enthousiasme onder de aankomende studenten! Super!
Remco van Gennip
Remco van Gennip
2017-08-23T14:35:38+0000
Flitskast geboekt voor mijn 30e verjaardag. Grandioos succes, met veel leuke foto's en filmpjes als aandenken! Dikke aanrader 🙂
Ralph Dankers
Ralph Dankers
2017-06-26T14:50:05+0000
Goede en snelle service!
Corné Roozen
Corné Roozen
2017-06-01T09:32:15+0000
Voor ons huwelijksfeest hadden we de flitskast ingehuurd wat een geweldig succes bleek. Nagenoeg elke gast staat op de foto en hoe later op de dag hoe leuker de foto's. werkelijk zeer de moeite waard en een hele leuke herinnering. De samenwerking met Fliskast is ook uitstekend verlopen. top.
Judith Rijkuiter De Grunt
Judith Rijkuiter De Grunt
2017-05-21T18:31:49+0000
Ik vond het super, het was de kers op de taart.
Isabelle Roodklif
Isabelle Roodklif
2017-05-17T06:16:35+0000
Erg fijn om met Koen en collega' s te werken. de Flitskast is top!
Bram Metz
Bram Metz
2017-04-19T11:19:57+0000
De Flitskast huur ik regelmatig in voor feestjes en evenementen. Naast dat de kast perfect werkt, het een eyecatcher is, is de organisatie erachter ook top. Bedankt voor de fijne communicatie en tot snel weer.
Joyce van Buuren
Joyce van Buuren
2017-02-13T20:10:04+0000
Wat een gaaf ding. Een ware hit voor een leuke prijs. En ook nog eens goede service! Zeker de moeite waard😊
Désirée van Soelen-Cammelbeeck
Désirée van Soelen-Cammelbeeck
2017-01-30T19:57:45+0000
Wat een succes jullie flitskast op mijn 50e verjaardagsfeest. De gasten in het begin een beetje schutter op de foto's maar aan het eind van de avond..hilarisch! Top dat de afdrukken meteen mee met de gasten naar huis konden en wij alle foto's hebben gekregen via de USB-stick. Wat een geweldig leuk aandenken.
Esther Coumans
Esther Coumans
2016-11-24T21:16:56+0000
De Flitskast was een grote hit op mijn verjaardag. Jong en oud, iedereen wilde maar al te graag op de foto. Echt fantastisch en ik kan het iedereen aanraden. Hilarisch om de foto's daarna nog allemaal terug te zien op de toegezonden usb-stick.
Bas de Glopper
Bas de Glopper
2016-08-05T15:01:18+0000
Nick van der Horst
Nick van der Horst
2016-08-03T09:10:41+0000
De flitskast stond bij onze bruiloft als onderdeel van het gastenboek. Geweldig aandenken en prachtige (ludieke en mooie) foto's voor zowel de gasten als voor ons. Ook super relaxed dat we alle foto's nog op USB aangeleverd kregen; we hebben ze in alle rust nog eens kunnen bekijken 🙂
Evalina Wientjes Loomeyer
Evalina Wientjes Loomeyer
2016-07-31T08:23:02+0000
De flitskast was op ons feest een enorme hit! Perfecte organisatie en mooi vormgegeven photobooth! Ontzettend leuk om naderhand de gave USB stick met alle hilarische foto's te ontvangen. Een aanrader!
Sharon van der Horst
Sharon van der Horst
2016-07-25T12:22:41+0000
Voor de bruiloft van mijn broer en schoonzus de Flitskast ingezet, wat een geweldige optie! Alle gasten waren er laaiend enthousiast over en het bruidspaar heeft een heel leuk gastenboek met te gekke foto's. Dat pakken ze niet meer af en daarbij is het ook goed betaalbaar (soms uniek in deze branche)! De mensen die het verzorgen zijn ook zeer flexibel, bedankt voor de samenwerking 🙂 Kortom, zeker de flitskast boeken!
Marieke Zevenbergen
Marieke Zevenbergen
2016-07-19T09:50:59+0000
Ontzettend leuk openingsfeestje gehad mede dankzij de Flitskast. Mooi apparaat, met persoonlijk vormgegeven fotoscherm en fotoprints. De USB-stick lag binnen een paar dagen al in de bus en levert ons veel napret met de feestgangers op. Zo onthouden we de goede sfeer voor langere tijd: precies de reden voor ons om de flitskast in te zetten.
Rianne Rodenburg-Bonder
Rianne Rodenburg-Bonder
2016-06-21T20:49:07+0000
Wat een geweldig apparaat en een super service! 2 dagen na de bruiloft lag de fraai vormgegeven USB met daarop alle geweldige foto's al op de deurmat. Een echte aanrader!!
Matthijs Smit
Matthijs Smit
2016-05-16T09:58:18+0000
De Flitskast overtrof al onze verwachtingen! Wat een ontzettend leuk, fraai vormgegeven photobooth welke 100% meerwaarde biedt voor het vastleggen van de bijzondere momenten van onze bruiloft. Het apparaat kent een minimale instructie en is zeer makkelijk te bedienen doormiddel van een Touch screen. De foto's en video's zijn van hoge kwaliteit en worden na afloop geleverd op een USB stick. BEDANKT VOOR DE GEWELDIGE DIENSTVERLENING!
Olaf Jansen
Olaf Jansen
2016-02-11T10:07:57+0000
Volgende beoordelingen

Flitskast Photobooth 9.5 uit 93 ervaringen

Sluit Menu