Bel direct:  085 - 07 30 174
Home » Photobooth en Videogastenboek uitleg

Wat doet onze photobooth en/of videogastenboek?

Laten we eerst even wat verwarring ophelderen over hoe je zo’n ding nu noemt! Een fotobooth of photobooth wordt ook wel een fotokist, fotozuil, fotopaal of fotodoos genoemd. Een videogastenboek wordt ook wel eens een videobooth, videopaal, videozuil, videokist of een wenspaal genoemd. Wij noemen dit allemaal in één “De Flitskast”.

De Flitskast kun je huren als Fotozuil of als Fotohokje. Wanneer je hem als hokje huurt krijg je een écht fotohokje zoals je deze ook op stations ziet staan. De Fotozuil is er voor iedereen die wat minder ruimte op het evenement heeft, maar tóch een fotobooth wil. De Flitskast kan foto’s maken en videoboodschappen opnemen van de bezoekers van jouw evenement of de gasten op jullie bruiloft. De foto’s kun je ook printen. Mocht je vragen hebben dan verzoeken we je om contact op te nemen via ons contactformulier.

Vraag direct een offerte aan!

Foto of Video?

Kies of je een foto wilt maken of een video wilt inspreken!

Photobooth
Fotobooth bruiloft

Strike a pose...

Maak de foto(s) of neem de video op!

Printen maar!

Print eventueel de foto(s) op ansichtkaart formaat!

USB stick

De foto’s en video’s worden op USB stick nagestuurd!

Foto of Video?

Kies of je een foto wilt maken of een video wilt inspreken!

Strike a pose...

Maak de foto(s) of neem de video op!

Printen maar!

Print eventueel de foto(s) op ansichtkaart formaat!

USB stick

De foto’s en video’s worden op USB stick nagestuurd!

Fotobooth bruiloft

Foto's maken

Wanneer je de Flitskast bestelt als fotobooth maken jouw bezoekers of gasten leuke foto’s met onze flitskast. Ze drukken op een knop op het scherm en de timer begint te lopen. FLITS! De foto is gemaakt! Hierna kan men kiezen om de foto te laten printen of enkel op te slaan voor de organisator of het bruidspaar. Je ook kunt kiezen om meerdere foto’s per keer te nemen en te laten printen per velletje. Onze fotoprops zijn een leuke toevoeging om de foto’s nóg leuker te maken!

Alles-in-één!

Op de pagina’s fotohokje en fotozuil ziet u een aantal opties staan om de Flitskast in te zetten. Laat je echter niet beperken tot 1 functie, de Flitskast kan namelijk óók alles tegelijk! Laat uw bezoekers zelf de keuze maken om foto’s te maken of videoboodschappen op te nemen. Eventueel kunnen de foto’s ook nog geprint worden.
 

& printen

Indien je dit reserveert, is het ook mogelijk om de gemaakte foto’s af te laten drukken. De flitskast print dan de foto’s en deze komen er op ansichtkaart formaat aan de zijkant uit. Ideaal voor wie een gastenboek wil bijhouden waarbij mensen foto’s van zichzelf maken, printen en in een album plakken! Er kan ook worden gekozen om meerdere afdrukken van 1 foto te maken. De printer heeft voldoende capaciteit om een hele avond lang printjes te maken om zo teleurstelling te voorkomen!

Wat zijn props?

Foto props zijn grappige attributen op een houten stokje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een snor, hoed of gekke bril. Ze maken de foto’s nóg leuker! Zo heeft iedereen een excuus om op de foto te gaan! Bekijk de mogelijkheden op de pagina opties.

& Video's opnemen

Wanneer de flitskast als videogastenboek wordt ingezet, kunnen bezoekers of gasten een persoonlijke video boodschap inspreken. Deze kan maximaal 20 seconden duren. De video boodschappen daarna toegestuurd op USB stick. De lampen naast het beeldscherm zorgen er voor dat zelfs in de donkerste ruimten de opnames goed te zien zijn. Let op: het videogastenboek moet wel geplaatst worden in een ruimte waar niet te veel achtergrond geluid is, bijvoorbeeld bij de ingang of bij de garderobe van de feestlocatie!

Bezorgen/ophalen

Wanneer je de Flitskast bestelt zit hier automatisch het transport en de installatie bij inbegrepen. Onze chauffeur komt de Flitskast op een afgesproken tijdstip brengen en laat de Flitskast gebruiksklaar bij jullie achter! Ook halen we de Flitskast de volgende dag weer op.

Meer informatie over...

Foto impressie van de Flitskast

Sluit Menu