Bel direct:  085 - 07 30 174
Home » Opties bij de photobooth

Opties bij de Flitskast

Wanneer je onze fotopaal of videozuil hebt gehuurd, kun je daar ook nog een paar leuke extra’s bij mee bestellen. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen via ons contactformulier.

Vraag direct een offerte aan!

Foto Props

Foto props zijn grappige attributen op een houten stokje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een snor, hoed of gekke bril. Ze maken de foto’s nóg leuker! Iedereen heeft een excuus om op de foto te gaan!

€ 25,- (incl btw)
Photobooth props
Photobooth verkleedkleding

Verkleedkist XL (huur)

In de “verkleedkist XL” tref je echte brillen, hoeden, jassen en diverse andere gekke attributen aan. Dit zorgt absoluut voor de meest gekke en rare foto’s!

€ 65,- (incl btw)

Krijtbordjes (3 stuks)

Je bezoekers zelf hun teksten laten schrijven voor op de foto? Met deze set van 3 krijtbordjes en krijtjes kan iedereen zelf zijn eigen tekst maken voor nóg leukere foto’s.
€ 15,- (incl btw)

320 extra prints

Wanneer je een variant met prints kiest, zitten er standaard 320 prints bij inbegrepen. Dit is ruim voldoende voor 6 uur onbeperkt printen! Maar duurt jouw evenement langer dan 6 uur? Dan kunnen we de rol papier tussendoor even komen vervangen, en kun je nóg eens 6 uur vooruit! En mocht blijken dat de rol toch niet nodig is als wij aankomen, dan kost dat €40,- minder omdat we de rol niet hebben hoeven vervangen.

€ 175,- (incl btw)

Foto album: Gastenboek

Laat jouw gasten de gemaakte en afgedrukte foto’s zelf in dit leuke album plakken. Dit is inclusief album, plakkers om de foto’s in het album te plakken en stiften/pennen om een leuke persoonlijke tekst bij de foto’s te schrijven.

€ 75,- (incl btw)
Photobooth buiten overdekt

Tent (2x2m) om de Flitskast buiten te kunnen zetten.

Natuurlijk is het in de zomer heerlijk om een feest buiten te geven. Op een terras bij een locatie of thuis in de tuin. Echter is onze Flitskast niet geschikt om deze buiten te zetten. Dit in verband met regen en daarnaast kan fel zonlicht zorgen voor een mindere kwaliteit foto’s. Daar hebben we gelukkig iets op gevonden, namelijk onze 2×2 easy-up tent. Deze kan onze chauffeur voor je opzetten op elke gewenste plek, zodat de Flitskast altijd droog en in de schaduw staat, en jullie de leukste en mooiste foto’s kunnen maken! 

€ 125,- (incl btw)
Sluit Menu